web Tracker
Warna Toel Screen Smartwatch Motion deteksi Smart Watch Olahraga Fitne - shoppingdirect24.com - SD24
Gorobag (0) Parios


Warna Toel Screen Smartwatch Motion deteksi Smart Watch Olahraga Kabugaran Lalaki Awéwé Wearable Alat Pikeun ios Android

harga diobral € 23,50 harga biasa € 32,97

shoppingdirect24.com - pengiriman barang bébas kaasup! - Hiji smartwatch unggulan di hiji harga affordable.

GPS: teu
Ukuran layar: 0.66
fungsi: Passometer, Dunya Time, Kalender, Push Pesen, Alarm Jam, Jauh Control, Bulan, 24 jam instruksi, Pesen panginget, Minggu, Telepon panginget
Kamera pungkur: 0.3MP
System: Ios, Android OS
CPU Modél: gzw
Aplikasi Download Sadia: nuhun
Type: dina pigeulang
Network Mode: 4G
Gerak Tipe: manual kinétik
mékanisme: nuhun
Card SIM Sadia: teu
Batré pisah: nuhun
Layar Wangun: buleud
ROM: <128MB
Kelas waterproof: kahirupan waterproof
basa: Inggris
Band pisah: nuhun
RAM: <128MB
YEINDBOO
CPU Produsén: Ingenic
Aplikasi Jaman Grup: dewasa
Sababaraha Dials: teu
style: mode
Bahan band: silika gél
Bahan Case: karet
resolusi: 240 * 240
Kamampuh batré: <120mAh
kasaluyuan: ios

Abdi Produk Nu anyar ditempo


Bandéra counter

Live Traffic Feed