Privasi pernyataan & GDPR minuhan - shoppingdirect24.com - SD24
Gorobag (0) Parios


Privasi pernyataan & GDPR minuhan

shoppingdirect24.com - SD24 Sarat jeung Kaayaan Pamakéan
- Urang téh yakin yén kami patuh kalayan sagala dibekelan relevan tina

Peraturan Protection Data umum (GDPR)

Taroskeun link ieu kanggo inpo tentang GDPR nu:

https://ec.europa.eu/commission/priorities/justice-and-fundamental-rights/data-protection/2018-reform-eu-data-protection-rules_en

Khususna:

- Urang ulah make data anjeun lian ti dipikabutuh pikeun ngalakonan bisnis sareng anjeun

jeung optimizing situs urang keur pangalaman balanja pangalusna anjeun.

- Urang ulah ngajual data Anjeun.

- Urang ulah make data anjeun pamasaran urang sorangan atawa promotion tanpa idin eksplisit Anjeun.

- Urang geus ngonpigurasi warung urang ka:

"
Alatan GDPR compliancy, IP anonymization alamatna geus enforced pikeun sakabéh pamaké ".

- Urang make aktip statistik sarta parabot cara analisa lalulintas nganjang toko ukur dina bentuk aggregated. Hususna punten dicatet yén urang ulah ngumpulkeun atawa boga sadia informasi pribadi anjeun, kawas ngaran, alamat, nomer telepon atawa email, lian ti éta disadiakeun ku maneh dina konteks purchases produk Anjeun. Urang ulah make informasi pribadi misalna pikeun sagala kaperluan statistik.

- aksés pihak Katilu atanapi transmisi data anjeun ukur dipigawé atawa dibales dina dasar kedah-to-apal (contona nepi ka produk suppliers / shippers na prosesor pembayaran) jeung ngan pikeun ngalaksanakeun langsung tina bisnis sareng anjeun, mangga tingali rinci handap.
-----

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Ieu ngajelaskeun kumaha informasi pribadi anjeun dikumpulkeun, dipaké, tur dibagikeun mun anjeun didatangan atanapi ngadamel meuli ti shoppingdirect24.com (nu "Loka").

Inpo pribadi urang kumpulkeun
Lamun anjeun didatangan Loka éta, urang otomatis ngumpulkeun informasi nu tangtu ngeunaan alat Anjeun, kaasup informasi ngeunaan browser wéb anjeun, Alamat IP, zone waktu, lokasi geografis jeung sababaraha cookies nu dipasang dina alat Anjeun. Sajaba ti, anjeun ngotéktak Loka éta, urang ngumpulkeun informasi ngeunaan Kaca individu web atawa produk nu nempo, kumaha jaba atanapi istilah pilarian disebut anjeun Loka, sarta informasi ngeunaan kumaha Anjeun berinteraksi sareng Loka éta. Urang tingal émbaran ieu otomatis-dikumpulkeun salaku "Émbaran Alat".

Urang kumpulkeun Émbaran Alat ngagunakeun téknologi handap:
- "Cookies" téh nyaéta payil data nu disimpen dina alat Anjeun atawa komputer tur mindeng ngawengku hiji identifier unik anonim. Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang cookies, sarta kumaha carana mareuman cookies, didatangan http://www.allaboutcookies.org.
- "Log file" lampah lagu kajadian dina Loka, sarta ngumpulkeun data kaasup alamat IP anjeun, lokasi geografis, tipe browser, panyadia jasa Internet, ngarujuk / Kaca kaluar, sarta perangko tanggal / waktos.
- "Web beacons", "tag", sarta "piksel" téh nyaéta payil éléktronik dipaké pikeun ngarékam informasi ngeunaan kumaha anjeun ngotéktak Loka éta.

Sajaba mun anjeun nyieun beuli atawa nyobian ngadamel beuli ngaliwatan Loka éta, urang ngumpulkeun informasi nu tangtu ti anjeun, kaasup ngaran anjeun, alamat tagihan, alamat pengiriman barang, informasi mayar (kaasup nomer kartu kiridit), alamat surélék, sarta nomer telepon. Urang tingal émbaran ieu salaku "Émbaran Orde".

Lamun omongan Kami ngeunaan "Émbaran Personal" dina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu, urang keur diajak ngobrol duanana ngeunaan Alat Émbaran na Émbaran Orde.

Kumaha ieu kami nganggo inpo pribadi Anjeun?
Kami nganggo Émbaran Orde yén urang kumpulkeun umum pikeun minuhan sagala pesenan ditempatkeun ngaliwatan Loka (kaasup ngolah émbaran mayar anjeun, nyusun keur pengiriman barang, sarta nyadiakeun anjeun kalawan invoices jeung / atawa confirmations urutan). Sajaba kami nganggo ieu Émbaran Orde ka:
- komunikasi sareng Anjeun;
- layar pesenan urang keur resiko poténsi atawa panipuan; jeung
- Nalika di garis jeung karesep anjeun babarengan jeung kami, nyadiakeun Anjeun sareng inpo atawa iklan anu patali jeung produk atawa jasa urang.

Kami nganggo Émbaran Alat nu urang kumpulkeun pikeun mantuan kami layar pikeun resiko poténsi jeung panipuan (hususna, alamat IP anjeun), sarta leuwih umum pikeun ngaronjatkeun sarta ngaoptimalkeun Loka urang (contona, ku generating analytics ngeunaan kumaha konsumén urang ngotéktak teras berinteraksi sareng nu Loka, sarta ka assess kasuksésan kampanye pamasaran jeung iklan kami).

Ngabagikeun inpo pribadi Anjeun
Urang bagikeun Émbaran Personal anjeun kalayan pihak katilu pikeun mantuan kami nganggo Émbaran Personal anjeun, sakumaha ditétélakeun di luhur. Contona, urang nganggo Shopify ngawasa toko online kami - Anjeun bisa maca leuwih lengkep ngeunaan kumaha carana Shopify migunakeun Émbaran Personal anjeun didieu: https://www.shopify.com/legal/privacy. Simkuring oge make Google Analytics pikeun mantuan kami ngartos kumaha konsumén urang make Loka éta - Anjeun bisa maca leuwih lengkep ngeunaan kumaha carana Google migunakeun Émbaran Personal anjeun didieu: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Anjeun oge bisa milih-kaluar tina Google Analytics dieu: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Tungtungna, urang ogé bisa babagi Émbaran Personal Anjeun sasuai jeung hukum jeung peraturan lumaku, ka ngabales ka tepina, nawaran pilarian atanapi pamundut halal sejenna pikeun émbaran kami nampi, atawa mun disebutkeun ngajaga hak-hak urang.

iklan behavioral
Sakumaha ditétélakeun di luhur, urang bisa make Émbaran Personal anjeun pikeun nyadiakeun Anjeun sareng advertisements sasaran atawa komunikasi pamasaran kami yakin bisa jadi dipikaresep ku anjeun. Kanggo inpo nu leuwih lengkep ngeunaan kumaha carana iklan sasaran jalan, anjeun tiasa nganjang ka Network Advertising prakarsa urang ( "NAI") kaca atikan di http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Anjeun tiasa milih kaluar tina iklan sasaran ku ngagunakeun tumbu di handap ieu:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Sajaba, anjeun tiasa milih kaluar tina sababaraha layanan ieu ku ngadatangan milih-kaluar portal nu Digital Advertising Alliance urang di: http://optout.aboutads.info/.

Ulah lagu

Kami geus ngonpigurasi parabot pendataan statistik sarta aktip hormat teu lagu requests, sajauh pilihan sapertos anu aya.


hak Anjeun
Mun anjeun anu nyicingan Éropa, anjeun ngabogaan hak pikeun ngakses informasi pribadi urang tahan upami anjeun na nanya nu informasi pribadi anjeun jadi dilereskeun, diropéa, atawa dihapus. Lamun hoyong laksana katuhu ieu, mangga ngahubungan kami liwat inpo kontak di handap.

Sajaba ti, lamun aya hiji nyicingan Éropa kami dicatet yén urang téh ngolah émbaran Anjeun guna minuhan kontrak urang bisa mibanda sareng anjeun (contona lamun nyieun hiji urutan ngaliwatan Loka éta), atawa lamun heunteu ngudag kapentingan bisnis sah urang nu didaptarkeun di luhur. Sajaba, mangga dicatet yén informasi anjeun bakal dibikeun luar Eropa, kaasup ka Kanada jeung Amérika Serikat.

Ku migunakeun ramatloka urang, anjeun (nganjang ka) salajengna satuju satuju ngawenangkeun pihak katilu pikeun ngolah Alamat IP anjeun, dina urutan pikeun nangtukeun lokasi Anjeun keur kaperluan konversi mata uang. Anjeun oge satuju kana gaduh nu setting mata uang disimpen dina cookie sési dina panyungsi anjeun (a cookie samentara anu bakal otomatis dipiceun lamun Anjeun nutup panyungsi anjeun). Urang ngalakukeun ieu dina urutan keur mata uang dipilih pikeun tetep dipilih jeung konsisten sawaktor ngotektak ramatloka urang supados harga bisa ngarobah kana (nu nganjang) mata uang lokal Anjeun.

DATA ingetan
Lamun anjeun nempatkeun hiji urutan ngaliwatan Loka éta, urang baris mulasara Émbaran Orde anjeun rékaman urang iwal tur dugi ka menta kami dihapus informasi ieu.

parobahan
Urang bisa ngamutahirkeun kawijakan privasi kieu ti jaman ka jaman dina urutan ngeunteung, contona, robah ka lila-urang atawa alesan operasional, légal atanapi pangaturan lianna.
----------

Urang moal ningali rinci pamayaran Anjeun tina rekening PayPal atanapi nomer kartu kiridit. Sadaya inpo sapertos rests jeung panyadia pembayaran wungkul. Urang make belang pikeun ngolah kartu kiridit - dipercaya ku jutaan usaha sakuliah dunya.

----------


TAROS KAMI
Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang lila privasi urang, lamun gaduh patarosan sejenna, atawa lamun hoyong ngadamel keluhan a, punten wartosan kami ku e-mail di

contact.shoppingdirect24@gmail.com



-----


en English
af Afrikaanssq Albanianam Amharicar Arabichy Armenianaz Azerbaijanieu Basquebe Belarusianbn Bengalibs Bosnianbg Bulgarianca Catalanceb Cebuanony Chichewazh-CN Chinese (Simplified)zh-TW Chinese (Traditional)co Corsicanhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englisheo Esperantoet Estoniantl Filipinofi Finnishfr Frenchfy Frisiangl Galicianka Georgiande Germanel Greekgu Gujaratiht Haitian Creoleha Hausahaw Hawaiianiw Hebrewhi Hindihmn Hmonghu Hungarianis Icelandicig Igboid Indonesianga Irishit Italianja Japanesejw Javanesekn Kannadakk Kazakhkm Khmerko Koreanku Kurdish (Kurmanji)ky Kyrgyzlo Laola Latinlv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishmk Macedonianmg Malagasyms Malayml Malayalammt Maltesemi Maorimr Marathimn Mongolianmy Myanmar (Burmese)ne Nepalino Norwegianps Pashtofa Persianpl Polishpt Portuguesepa Punjabiro Romanianru Russiansm Samoangd Scottish Gaelicsr Serbianst Sesothosn Shonasd Sindhisi Sinhalask Slovaksl Slovenianso Somalies Spanishsu Sudanesesw Swahilisv Swedishtg Tajikta Tamilte Teluguth Thaitr Turkishuk Ukrainianur Urduuz Uzbekvi Vietnamesecy Welshxh Xhosayi Yiddishyo Yorubazu Zulu