Pengiriman barang, pangiriman, ngabalikeun duit na mulih Sarat jeung Kaayaan - shoppingdirect24.com - SD24
Gorobag (0) Parios


Pengiriman barang, pangiriman, ngabalikeun duit na mulih Sarat jeung Kaayaan

Pengiriman barang & pangiriman


Kami reueus nawiskeun jasa pengiriman barang internasional bébas di sakuliah dunya keur carts balanja luhur nilai 25 Euro. Sadaya produk ti 25 Euro téh otomatis layak pikeun pengiriman barang haratis.


Kumaha anjeun kapal bungkusan?
Bungkusan ti produser, gudang, suppliers atanapi distributor di Cina, Hongkong atawa Shanghai bakal shipped ku EPacket lamun sadia pikeun nagara anjeun pikeun ngajamin pangiriman KUMIS tur disebutkeun ku jasa paling ekonomis aya.

Shippings pikeun produk asalna ti lokasi geografis sejenna bakal dipigawé maké pengiriman barang baku, iwal maréntahkeun disebutkeun.

Dijieunna dina produk paménta bakal dihasilkeun sarta shipped ku salah sahiji urang dijieun on print paménta jeung mitra produksi. Pikeun seuseueurna diwangun dina produksi produk paménta jeung pengiriman barang fasilitas anu di sababaraha benua jeung nagara (AS, sagala rupa nagara Uni Éropa jeung Australia). Dina kalolobaan kasus nu fasilitas pangcaketna ka anjeun bakal dipaké pikeun ngahasilkeun sarta ngilikan produk. Lamun contona anjeun hiji warga EU urang narékahan pikeun ngahasilkeun sarta kapal ti EU ulah anjeun ngabogaan isu jeung adat atawa masalah impor lianna. Keur AS, Australia jeung wewengkon sejen tur wilayah solusi sarimbag nu sadia tur bakal dilarapkeun, upami aya. Iwal bisa nerapkeun sarta jadi dipikabutuh pikeun alesan teknis atanapi tingkat produk stocking sarta kasadiaan.


Naon ngeunaan adat?
Kawas retai online sejennalers, we teu bisa dicekel nanggungjawaban kanggo waragad custom, pajeg impor atawa waragad penanganan lokal sakali item geus shipped. kaayaan adat rupa-rupa ku nagara sarta aya ogé parobahan sering. Ku purchasing produk urang, maneh idin yén salah sahiji atawa leuwih bungkusan pikeun hiji urutan bisa jadi shipped ka anjeun jeung bisa meunang waragad custom sarta waragad penanganan nalika maranéhna anjog ka nagara anjeun sarta gumantung kana panerapan nagara Anjeun.

Anjeun meureun hoyong inquire atanapi milarian online ngeunaan kaayaan nagara adat anjeun méméh susunan. Lolobana barang baris anjog tanpa isu misalna.

Sabaraha lila teu pengiriman barang nyokot?
waktos pengiriman barang variasina ku lokasi. Di handap ieu mangrupakeun perkiraan urang, tapi teu bisa dijamin:
Lokasi Diperkirakeun pengiriman barang Time
poé Usaha Amerika 4-15
Kanada, Éropah 6-25 poé Usaha
Australia, New Zealand 6-30 poé Usaha
poé sentral & Amerika Kidul 15-55 Usaha

maksud sejenna poé 15-55 Usaha


Ulah anjeun méré informasi nyukcruk?
Sumuhun, urang bakal make tracking informtion lamun geus sadia pikeun urutan Anjeun. Anjeun bakal nampa hiji email sakali kapal urutan anjeun nu ngandung émbaran tracking Anjeun.
tracking mah nyebutkeun "no émbaran pangajén di momen".
Kanggo sababaraha pausahaan pengiriman barang, waktu nu diperlukeun 1-5 poé ngolah urutan anjeun sarta eta Butuh waktu 2-5 poé bisnis salajengna kanggo informasi nyukcruk pikeun ngapdet on sistem. Mun urutan anjeun ieu disimpen leuwih ti poé bisnis 6 tukang jeung aya kénéh henteu informasi on angka tracking Anjeun, mangga ngahubungan kami.
Badé item mah dikirim dina hiji paket?
Alesan logistik, Item dina meuli sarua bakal kadang dikirim dina bungkusan misah.
Mun anjeun mibanda patalékan lianna, mangga ngahubungan kami sarta kami bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun mantuan anjeun.

----------

Ngabalikeun duit na mulih Sarat jeung Kaayaan

Naon alesan pikeun hiji pamundut ngabalikeun duit atawa balik produk bisa jadi, urang bakal salawasna narékahan pikeun resolusi alus!


pembatalan order
Kabéh pesenan bisa dibatalkeun dugi aranjeunna shipped. Mun urutan anjeun geus dibayar jeung anjeun kudu nyieun robah atawa ngabatalkeun hiji urutan, anjeun kudu ngahubungan kami langsung. Sakali bungkusan na pengiriman barang prosés geus dimimitian, mémang euweuh jadi batal.

Anjeun meunang hiji ngabalikeun duit lamun:
- The item anjeun maréntahkeun teu sumping dina waktos jangji - urang boga pangiriman pro-forma 60 dinten dijamin, bari paling produk anjog nyata baheula.
- item The anjeun nampi yen ieu assured janten asli, tapi éta palsu

Mun keur alesan naon anjeun teu hoyong produk nu narima anjeun bisa menta ngabalikeun duit tapi anjeun kudu balik item jeung item kudu henteu kapake sarta dina bungkusan aslina. Alternatipna, alesan tina ékonomi (hususna keur produk nilai low) jeung dina kaputusan kami anjeun bisa neangan idin pikeun ngancurkeun produk jeung ngirim urang foto-bukti - pikeun pilihan ieu mangga ngahubungan kami sateuacan. Urang bakal mamatahan on alamat balik pikeun item nu dimaksud.

Refunds oge mungkin lamun item salah ieu ditampi dina watesan warna, ukuran, atawa modél (bukti anu diperlukeun [foto]).

Refunds oge mungkin lamun tanjeunna item anjog di kualitas pisan miskin (bukti anu diperlukeun [foto]).

Anjeun kudu ngahubungan jasa pangiriman surat anjeun lamun:
- pakét geus anjog dina kaayaan ruksak
- urutan The indit leungit

Perhatikeun yén ukuran ukuran tinangtu meureun waspada rada, salaku ukuran nu mindeng dilaksanakeun sacara manual.

Kelir dina fotos produk bisa rada beda sakumaha ka épék katerangan, sudut kaméra atawa isu tampilan layar komputer.

Urang teu bisa mulang tarima kana produk dijieun di paménta pikeun anjeun. Dijieunna dina produk paménta anu diidentifikasi minangka misalna dina pedaran produk.

Refunds teu bisa dijieun lamun:
- urutan anjeun teu sumping alatan faktor dina kadali Anjeun (ie nyadiakeun alamat pengiriman barang salah, jauh ti imah keur jaman nambahan jeung / atawa dinya ieu dikirim deui ku kantor pos Anjeun sakumaha undeliverable)
- urutan anjeun teu sumping alatan kaayaan luar biasa di luar kontrol urang (ie moal diberesihan ku adat, nyangsang ku bencana alam).
kaayaan luar biasa séjén di luar kontrol urang.

Anjeun tiasa ngalebetkeun requests ngabalikeun duit dina 15 poé sanggeus periode dijamin pikeun pangiriman (60 poé). Anjeun tiasa ngalakukeun hal eta ku ngirim pesen dina kaca Taros Kami.

----------

Perhatikeun t nuanjeunna Checkout sarta prosés pembayaran dikokolakeun ku parusahaan MLVEDA jeung anjeun bakal dialihkeun ka kaca maranéhanana pikeun prosés éta. Checkout sarta pembayaran anu dipigawé dina alat tukeur dipilih Anjeun.

---------

Urang moal ningali rinci pamayaran Anjeun tina rekening PayPal atanapi nomer kartu kiridit. Sadaya inpo sapertos rests jeung panyadia pembayaran wungkul. Urang make belang pikeun ngolah kartu kiridit - dipercaya ku jutaan usaha sakuliah dunya.

-----------


en English
af Afrikaanssq Albanianam Amharicar Arabichy Armenianaz Azerbaijanieu Basquebe Belarusianbn Bengalibs Bosnianbg Bulgarianca Catalanceb Cebuanony Chichewazh-CN Chinese (Simplified)zh-TW Chinese (Traditional)co Corsicanhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englisheo Esperantoet Estoniantl Filipinofi Finnishfr Frenchfy Frisiangl Galicianka Georgiande Germanel Greekgu Gujaratiht Haitian Creoleha Hausahaw Hawaiianiw Hebrewhi Hindihmn Hmonghu Hungarianis Icelandicig Igboid Indonesianga Irishit Italianja Japanesejw Javanesekn Kannadakk Kazakhkm Khmerko Koreanku Kurdish (Kurmanji)ky Kyrgyzlo Laola Latinlv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishmk Macedonianmg Malagasyms Malayml Malayalammt Maltesemi Maorimr Marathimn Mongolianmy Myanmar (Burmese)ne Nepalino Norwegianps Pashtofa Persianpl Polishpt Portuguesepa Punjabiro Romanianru Russiansm Samoangd Scottish Gaelicsr Serbianst Sesothosn Shonasd Sindhisi Sinhalask Slovaksl Slovenianso Somalies Spanishsu Sudanesesw Swahilisv Swedishtg Tajikta Tamilte Teluguth Thaitr Turkishuk Ukrainianur Urduuz Uzbekvi Vietnamesecy Welshxh Xhosayi Yiddishyo Yorubazu Zulu