web Tracker
1 Siapkeun USB Electric dipanaskeun Jaket Élmu sarta Pad outdoor Themal Kersa Winte - shoppingdirect24.com - SD24
Gorobag (0) Parios


1 Siapkeun USB Electric dipanaskeun Jaket Élmu sarta Pad outdoor Themal Kersa Winter Élmu sarta Mukena hampang pikeun DIY

harga diobral € 13,50 harga biasa € 18,99

shoppingdirect24.com - pengiriman barang bébas kaasup! - pakean dipanaskeun merlukeun batré bank kakuatan sarta gawéna kalayan sambungan kabel USB --- milih bank kakuatan kalawan sahenteuna kapasitas 10000 mah: milari Power Bank di warung --- hiji muatan lasts rata-rata antara 2 mun 10 jam kahaneutan, gumantung kana kapasitas bank kakuatan sarta nu tingkat pemanasan diaktipkeun --- mangga milih nagara pangdeukeutna ka kapal ti lamun pamilihan nyaéta sadia pikeun produk pikeun pangiriman saum sareng ulah isu adat ---

Number Model: hampang pemanasan
nyocogkeun: Fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
fitur: termal
Téhnologi bahan: teu sahiji bae
gender: lalaki
bahan: poliéster
Métode muatan: USB muatan
tegangan maksimum: 5V
ketebalan: 0.8mm
usum: usum tiris
fitur: waterproof

Abdi Produk Nu anyar ditempo


en English
af Afrikaanssq Albanianam Amharicar Arabichy Armenianaz Azerbaijanieu Basquebe Belarusianbn Bengalibs Bosnianbg Bulgarianca Catalanceb Cebuanony Chichewazh-CN Chinese (Simplified)zh-TW Chinese (Traditional)co Corsicanhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englisheo Esperantoet Estoniantl Filipinofi Finnishfr Frenchfy Frisiangl Galicianka Georgiande Germanel Greekgu Gujaratiht Haitian Creoleha Hausahaw Hawaiianiw Hebrewhi Hindihmn Hmonghu Hungarianis Icelandicig Igboid Indonesianga Irishit Italianja Japanesejw Javanesekn Kannadakk Kazakhkm Khmerko Koreanku Kurdish (Kurmanji)ky Kyrgyzlo Laola Latinlv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishmk Macedonianmg Malagasyms Malayml Malayalammt Maltesemi Maorimr Marathimn Mongolianmy Myanmar (Burmese)ne Nepalino Norwegianps Pashtofa Persianpl Polishpt Portuguesepa Punjabiro Romanianru Russiansm Samoangd Scottish Gaelicsr Serbianst Sesothosn Shonasd Sindhisi Sinhalask Slovaksl Slovenianso Somalies Spanishsu Sudanesesw Swahilisv Swedishtg Tajikta Tamilte Teluguth Thaitr Turkishuk Ukrainianur Urduuz Uzbekvi Vietnamesecy Welshxh Xhosayi Yiddishyo Yorubazu Zulu