statistik webstatistik web
10000mAh New GPS tracker car TK905B Waterproof Car GPS Tracker Magnet – shoppingdirect24.com - SD24
Gorobag (0) Parios


10000mAh New GPS tracker car TK905B Waterproof Car GPS Tracker Magnet Vehicle localizador gps tkstar gps moto TK905B PK TK905

harga diobral € 98,50 harga biasa € 211,46

shoppingdirect24.com --- milih basa jeung mata uang --- Tempo produk dipilih di ETSY.COM: http://lnk.direct/7tz8 --- pengiriman barang Free sakuliah dunya ti ukur 25 nilai Euro karanjang. --- Pake pungsi zum / lénsa ningali rinci deui di fotos produk. --- Mangga niténan yén aya trackers Bluetooth sarta trackers GPS. GPS gawéna kalayan satelit sarta aya dina prinsip dunya-lega, bari téhnologi Bluetooth mangrupakeun ukur pikeun pondok-rentang ti méter 50 maksimum wungkul. Loba trackers Bluetooth nu ogé dilabélan "GPS", bari maranéhna teu ngagunakeun satelit di sakabéh. trackers Bluetooth mangrupakeun pikeun jalma nu condong poho kenop atawa dompét maranéhanana dina tabél wae. GPS Trackers, di sisi sejen, kudu rentang taya sarta aranjeunna tiasa lagu lokasi hiji barang mana dina planét mana Sinyal GPS nu aya. Baca Inpo produk taliti. Ngajaga mobil anjeun, sapédah, bagasi sarta kulawarga kalayan téhnologi GPS Tracker. ---

tipe GPS: GPS Tracker
Ukuran layar: Dina 2 inci
Batré Kahirupan: 30 Jam & Up
Module GPS: nuhun
Voltaseu: 5V
Feature husus: waterproof
Ngaran Brand: Haoday
Kaluar Power: 5V
Ngaran modél: TK905B
Ukuran item: 90mm x 72mm x 32mm
GPS Locarion: sadunya
beurat: 235g
jaringan: GSM / GPRS
Band Frequency: 850 / 900 / 1800 / 1900Mhz
akurasi GPS: 5-10m in open sky
Car charger: 12-24V input , 5V-1A output
carjer témbok: 110-220V input , 5V-1A output
batre: Chargeable 3.7V 10000mAh Li-ion Battery
Tracking platform & APP: Lifetime free


en English
af Afrikaanssq Albanianam Amharicar Arabichy Armenianaz Azerbaijanieu Basquebe Belarusianbn Bengalibs Bosnianbg Bulgarianca Catalanceb Cebuanony Chichewazh-CN Chinese (Simplified)zh-TW Chinese (Traditional)co Corsicanhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englisheo Esperantoet Estoniantl Filipinofi Finnishfr Frenchfy Frisiangl Galicianka Georgiande Germanel Greekgu Gujaratiht Haitian Creoleha Hausahaw Hawaiianiw Hebrewhi Hindihmn Hmonghu Hungarianis Icelandicig Igboid Indonesianga Irishit Italianja Japanesejw Javanesekn Kannadakk Kazakhkm Khmerko Koreanku Kurdish (Kurmanji)ky Kyrgyzlo Laola Latinlv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishmk Macedonianmg Malagasyms Malayml Malayalammt Maltesemi Maorimr Marathimn Mongolianmy Myanmar (Burmese)ne Nepalino Norwegianps Pashtofa Persianpl Polishpt Portuguesepa Punjabiro Romanianru Russiansm Samoangd Scottish Gaelicsr Serbianst Sesothosn Shonasd Sindhisi Sinhalask Slovaksl Slovenianso Somalies Spanishsu Sudanesesw Swahilisv Swedishtg Tajikta Tamilte Teluguth Thaitr Turkishuk Ukrainianur Urduuz Uzbekvi Vietnamesecy Welshxh Xhosayi Yiddishyo Yorubazu Zulu