web Tracker
10000mAh Mi Power Bank 2 Gancang carjer kaluar Batre Pek portabel - shoppingdirect24.com - SD24
Gorobag (0) Parios


10000mAh Mi Power Bank 2 Gancang carjer kaluar Batre Pek portabel carjer USB kaluaran 18W Pikeun telepon Pad

harga diobral € 45,50 harga biasa € 96,26

shoppingdirect24.com - pengiriman barang bébas kaasup! - --- --- ---

Type: Darurat / Hotspot
Kaluaran Interface: USB hiji
Sertifikasi Quality: RoHS

Kamampuh batré (mah): 9001-10000mAh
Jenis Batré: Li-polimér batre
beurat: 222g
Ngarojong Gancang Cas Téhnologi: Dua arah Cas Gancang
Nyaeta LED lampu katerangan: teu
kaluaran: 5V / 2.4A
XiaoMi Modél: PLM02ZM
Ngarojong Energy Surya: teu
Input Interface: micro USB
ukuran: 130 x 71 x 14.1mm (130 * 71 * 14.1mm)
input: 5.0V--2.0A 9V/12V--18W
kaluaran: 5.1V--2.4A 9V/12V--15W MAX

Abdi Produk Nu anyar ditempo


Bandéra counter

Live Traffic Feed